Hola readers ! Siti Hajar Aminuddin here, but for short just panggil Ajaa :) One of the UUM Student. Banker to-be Insyaa Allah :) yes you ! intro please.. ^^

Saturday, 28 March 2015

Pengalaman photoshoot

Salam & hi korang.

Hari ni cipta rekod diri sebab hari sabtu biasanya
sis pegi kelas #KO-K #kembara je.
But today, I make it doule job. haha
2 in 1

Hari ni sis shooting uols.
Shooting ape?
Xde lah shoot product ke hape ke.
Just tolong member untuk kelab fotografi
UUM ni haa. Last sem punya task. 

So, memandangkan sis dapat offer,
hmmm offer ea? offer la kot. 
Tak de lah offer sangat pun but it just
like ' mintak tolong ' macam tu je laa.
jadi model untuk task diorang. So, I
take 1 week nak bagi keputusan yes or no.
Haha
But still, sis tak bagi pun keputusan tu.
Member sis tu name dia Aiman Huangxin.
haha

Bila jumpa kawan sis dekat kelas. 
 Aiman cakap, 

" Ajaa, hari sabtu ni kompem jadik tauu.  Dah tak de orang lain lagi dah ni haa. "

Senyum comel pulak dia..

Then, sis nak tak nak. Ok, yes laa.
Kesian pulak kalau reject. 
But, I must admit it that I love photoshoot.
So feeling time tu 30% NO 70% YES
haha, biasanya just shoot dengan kakak
& abg ipar. (Kerja dengan orang kenal & tak kenal lain rasanya)

Tapi saje nak try pengalaman kerja dengan orang luar pulak.
Not bad. Dorang OK ^^ memang nervous la sis mula2. 
Mana taknya, bukan 5 6 orang dekat dalam tu.
Ramaiiii la...
*telan air liur je sis*

Ok, just nak share sikit gambar2 tadi. 





 

Aiman cakap hari tu suruh pakai ala2 Muslimah.
So, sis try la pakai tudung #QalaQisya
Yes, tudung dia cantik sangat !
But, tudung tu roomate sis yang punyaa :) 
Haha


P/s : Thanksss a lot for Kirah, Ayue & Atul 
        Love u all muaahhh