Hola readers ! Siti Hajar Aminuddin here, but for short just panggil Ajaa :) One of the UUM Student. Banker to-be Insyaa Allah :) yes you ! intro please.. ^^

Sunday, 31 May 2015

Eyebag! Mata panda.

Aku dah dua tiga empat lima hari tak dapat tidur malam. Dah lama tak minum nescafe tapi minggu lepas teringin nak minum. Kesan dia sangat kuat untuk aku. Pukul 5 pagi baru boleh tidur but then esoknya kelas 8.30. No wonder laa mata aku dah macam panda ketiga kat Malaysia ni. haha 


Ofcourse !
Ada terbaca dekat blog lain, kalau nak kurangkan eyebag kita kena banyakkan minum air kosong. Haa sudaah. Aku bukan sejenis yang banyak minum air masak. Takpe, dimana ada kemahuan disitu ada highwayyy. Sebab, tips yang ni paling senang nak ikut. Yang lain kena potong kentang laa. Timun laa. Sedarlah bahawa kehidupan student ni serba kekurangan. haha alasan sangat!

Macam sedapp je dia minum. haha



No comments: