Hola readers ! Siti Hajar Aminuddin here, but for short just panggil Ajaa :) One of the UUM Student. Banker to-be Insyaa Allah :) yes you ! intro please.. ^^

Contact

Hi guys ! Ada yang tanya boleh ke nak add and follow account Fb twitter insta semua tu ? Confirm2 laa boleh :) I tak kasi ingatkan u ols tak nak haha. So bila dah PM kat google tu maksud nya korang serious nak friends2 ngan kite la kan :D auuuw terharuu kite haha gedik puleks.

 Macam tipu je kalau tak de account Facebook kan ? ok then . Nah follow jangan tak follow :) Actually sekarang ni tengah angau and demam dengan Instagram so memang salu upload gambar je sebab dekat fb aja tak reti nak update status bagai. Jeles dengan u ols :( hihi but jangan risau korang sebab aja on je fb sebab nak like2 status lawak korang sebab diri sendiri tak reti hapdate status kannn sobsob :'(


Ringan-ringan lah follow kite :)

Seacrh : Hajaraminuddin




Search : Siti Hajar Aminuddin



Search : Sitihajaraminz









No comments: